Për të marrë kriptovalutën nga paketa juaj edukuese, klikoni më poshtë dhe ndiqni udhëzimet.
MARR KRIPTOVALUTËN

MERR KRIPTOVALUTËN

Tani ju mund të zotëroni njësi të reja kriptovalute dhe të filloni aventurën tuaj me investimet në botën e teknologjive moderne. Ky mund të jetë një moment i mirë pasi tregu i kriptovalutave është ende i cekët, kështu që vlera e tij totale është relativisht e vogël. Kjo do të thotë që edhe me një sasi të vogël të kapitalit, ju mund të ndikoni në sjelljen e kurseve të kriptovalutave dhe falë kësaj të fitoni në rritjen e tyre.

SHPEJT

-ato mund të dërgohen në mënyrë të pakufizuar në çdo vend të botës, 7 ditë në javë, 24 orë

NË MËNYRË TË SIGURT

-mund të përdoren për të bërë pagesa të menjëhershme pa qenë e nevojshme të përdoren sisteme bankare dhe të pësohen komisione të larta

CILËSI E LARTË

-kanë siguri të lartë në transaksione, pagesat janë të pakthyeshme dhe transparente

Si ta filloni në mënyrë të sigurt aventurën tuaj me kriptovaluta?


Zgjidhja më e arsyeshme është një investim afatgjatë. Tregtarët me eksperiencë këshillojnë të mbahen njësitë për minimumi një vit dhe mundësisht të zgjerohet portofoli gjatë uljeve duke e bërë mesatar çmimin e kriptovalutave. Investitorëve fillestarë nuk u këshillohen spekulimet afatshkurtra, pasi kërkon ndjeshmëri, kontroll emocional dhe eksperiencë të madhe.

Çmimi i saj standard është L3390. Sidoqoftë, kemi akoma 100 paketa Ripple Plus, në një ofertë që është shumë e leverdishme.

Dy "Paketat fillestare Ripple" pa ulje Një "Paketë Ripple Plus"
me ulje
Ulje S’ka -30%
Kostoja e realizimit të porosisës L550 x 2 = L1100 Falas me paketën PLUS
Ҫmimi L3390 x 2 = L6780 L4746
Gjithsej L6780 L4746